ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - TOKİ Battani İlkokulu

Mrt

Okulumuz psikolojik danışma birimi tarafından 'BİGEP' projesi, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri faaliyetleri kapsamında velilere yönelik aşağıda verilen konu başlıkları çerçevesinde akran zorbalığı semineri gerçekleştirilmiştir.

- Akran Zorbalığı Nedir?

- Türleri Nelerdir?

- Akran Zorbalığında Farklı Gruplar ve Özellikleri Nelerdir?

- Zorbalık Durumunda Nasıl Fark Ederiz, Neler Yapabilirz?

- Anne Babaya Genel Öneriler.

Şbt

Bigep projesinin amaçlarına ulaşmakta çok önemli rolü olan velilerimiz ile okul aile işbirliğini arttırmak için sık sık bir araya geliyoruz.

Şbt

Bigep projesi kapsamında okulumuz 1. sınıf öğrencileri geleneksel çocuk oyunları oynandı. Böylece öğrencilerimiz akademik başarının yanında geçmişten günümüze gelen hareketi ve koordinasyonu baz alan bilişsel gelişimin yanında fiziksel gelişimi de destekleyen geleneksel oyunlar oynanmıştır.

Şbt

Okulumuzda BİGEP projesinin 'kurumlarımızda etkili bir iletişimle takım ruhu oluşturularak olumlu okul iklimi ve kurum kültürünün yaygınlaştırılmasının sağlanması' özel amacı doğrultusunda sınıflar arası Q-BİTZ ve MANGALA yarışması düzenlenmiştir.

Mangala yarışması şampiyonu: 2/B sınıfından Yezda BAYAR,

Q-BİTZ yarışması şampiyonu: 1/J sınıfından Ahmet Ayaz ÇELİK,

olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, okul proje yürütme ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı öğretmenler kurulu 2. toplantımız 09.02.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz 1/D sınıfı öğretmeni Fatih GÜNERİ tarafından yürütülen With The Game projemiz başladı.

Ock

Destek eğitim odasında eğitim alan öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle psikolojik danışma ve rehberlik birimimiz koordinasyonunda dönem sonu etkinliği düzenlenmiştir. Bu bir gönül işidir, destek eğitime destek veren gönlü güzel öğretmenlerimize/idarecilerimize teşekkür ederiz.EMEKLERİNİZ BOŞA GİTMEYECEK.

Ock

Okulumuzda velilere yönelik BİGEP kapsamında psikolojik danışma ve rehberlik birimimiz tarafından 'okul başarısında ailesin rolü' konulu sunum gerçekleştirilmiştir.

Ock

Sınıflarımızda BİGEP kapsamında psikolojik danışma birimimizin koordine ettği sağlıklı yaşam ve bilinçli teknoloji kullanımı konulu bilgi yarışması  gerçekleştirilmiştir.

Ock

Sınıflarımızda akıl ve zeka oyunları temalı BİGEP kapsamında etkinlikler düzenlenmiştir.

Etkinliğin olası kazanımları;

-Oynadığı oyunla ilgili duygularını ifade eder.

-Sınıf için paylaşma ve oyun kurallarına dikkat etmeye özen gösterir.