ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - TOKİ Battani İlkokulu

Ara

1/D ve 1/G sınıflarındaki öğrencilerimizle birlikte BİGEP projesi kapsamında fidan dikme etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz psikolojik danışma birimi tarafından ihmal ve istismardan korunma / bildirim yükümlülüğü ile ilgili öğretmen bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir.

Ara

Satranç turnuvasında il birincisi olan öğrencimize okul yönetimimiz tarafından hediye takdim edildi. Öğrencimizi kutluyoruz.

Ara

Okulumuz psikolojik danışma ve rehberlik birimi tarafından velilere yönelik 'psikolojik sağlamlık' konulu seminer düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz 3/G sınıfı öğrencilerinden Eslem KURTBEY Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa il Temsilciliği tarafından düzenlenen organizasyonda, 9 yaş kızlar satranç kategorisinde il birincisi olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.